Serum za obrvi

  • Brezplačna dostava

TISOČE STRANK PO VSEM SVETU SE JE ZALJUBILO V #BROW

za privlačne rezultate
BROW − serum za obrvi − 4 ml


Serumi za obrvi so zelo popularna sredstva med kozmetičnimi sredstvi. Modne so izrazite in močno poudarjene obrvi. BROW izpolnjuje takšna pričakovanja. Njegova sodobna formula spodbuja naravno rast obrvi, jih hrani in izboljša stanje. Zahvaljujoč se serumu BROW obrvi hitro postajajo gostejše, močnejše in debelejše. Posledično so obrvi naravno lepe in izrazite. Izdelek je bil testiran pod dermatološkim nadzorom.

Rezultate uporabe BROW opaziš hitreje, kot se ti zdi. Pozitivne spremembe lahko opaziš že po 4 tednih. Videti bo, da so obrvi v boljšem stanju in da so lepše. Zapomni si, da če hočeš doseči najboljše rezultate, moraš uporabljati serum redno od 8 do 12 tednov. Naravne in lepe obrvi v zelo kratkem času? Z BROW je to mogoče! Izdelek je primeren za nanašanje na obrvi.

  • Brezplačna dostava
BROW Serum za obrvi

Če imaš redke, šibke in svetle obrvi, je BROW pravi izdelek zate. Ustvarili smo serum za ženske, ki si želijo goste in močne obrvi. Natančno smo testirali BROW. Testi so pokazali, da snovi, ki jih vsebuje serum, ne samo spodbujajo in gostijo obrvi, ampak tudi zboljšajo stanje. Izdelek ne draži kože.

  • Brezplačna dostava

PREBERI MNENJA NAŠIH STRANK

One so že dosegle sanjske rezultate! Pridruži se jim!


Pred Serum za obrvi Po Serum za obrvi Po uporabi "Vedno sem se pritoževala zaradi redkih in svetlih obrvi. Barvala sem jih in uporabljala heno. Vendar nikoli nisem bila popolnoma zadovoljna z rezultatom. Na internetu sem naletela na serum BROW. Do danes sem pod velikim vtisom. Že po 4 tednih so moje obrvi postale gostejše in temnejše. Prijateljice so me spraševale, kaj delam, da imam takšne obrvi. Zelo priporočam BROW. Rezultati so božanski!"

Monika, stara 26 let.

Pred Serum za obrvi Po Serum za obrvi Po uporabi "Lepe obrvi poudarijo oči in dodajo privlačen videz. Na žalost sem vedno imela kompleks zaradi svojih obrvi. Imele so grdo obliko in bile so tanke. Kvarile so tudi rezultate najlepšega ličenja. Prijateljica mi je priporočila serum BROW znamke ORPHICA. Po kratkem času sem opazila delovanje tega seruma. Moje obrvi so hitro zrastle, so gostejše in lepše. Zahvaljujoč se serumu BROW je moj največji kompleks postal moja prednost".

Marta, stara 31 let

Pred Serum za obrvi Po Serum za obrvi Po uporabi "Ko sem rodila otroka, so moje obrvi postale šibkejše. Začele so mi izpadati. Vedno so mi bile všeč, zato sem se odločila, da bom zanje poskrbela. Izbrala sem serum BROW znamke ORPHICA in imela sem prav. Po nekaj tednih so bile moje obrvi v takšnem stanju kot prej. Zame je pomembno tudi to, da nežna formula seruma ni dražila moje zelo občutljive kože. BROW je visoka kakovost in količina v privlačni ceni".

Kamila, stara 28 let

Edinstvene sestavine

ORPHICA

BROW je učinkoviti serum za obrvi. Izboljša stanje in videz obrvi. Zahvaljujoč se serumu BROW bodo obrvi gostejše, močnejše in temnejše. Kaj je značilno za BROW? Visoka kakovost, učinkovitost in varnost. Zahvaljujoč se temu serumu lahko izpolniš svoje sanje o močnih, gostih in naravno lepih obrveh!

BROW vsebuje naravne sestavine vrhunske kakovosti. Serum je obogaten z aktivnimi peptidi, ki ojačajo, krepijo in spodbujajo rast obrvi. BROW vsebuje tudi ekstrakt ginsenga, ki se imenuje korenina življenja in večne mladosti, saj izboljša krvni obtok v lasišču ter krepi lasne mešičke. BROW združuje učinkovitost in varnost. Serum je bil testiran pod dermatološkim in oftalmološkim nadzorom. Sestavine BROW smo precizno izbrali, zaradi česar lahko poskrbiš za svoje obrvi in se začneš počutiti posebno.

  • Brezplačna dostava

Kako uporabljati?

01.

Pred uporabo BROW preveri, da si natančno odstranila ličila in da so tvoje obrvi suhe in čiste.

02.

Pred spanjem, enkrat dnevno, nanesi izdelek na obrvi. Zadosti, da z enim gibom s pomočjo aplikatorja naneseš sredstvo od notranje do zunanje strani obrvi.

03.

Navdušuj se nad rezultati in uživaj naravno goste in lepe obrvi!

01.

Kdo lahko uporablja serum BROW?

Serum BROW je ustvarjen predvsem za osebe, ki imajo redke, šibke in preveč svetle obrvi. Serum gosti in izboljša stanje ter videz obrvi. Serum lahko uporabljajo tudi moški. Uporabo seruma odsvetujemo mladoletnikom, osebam v času kemoterapije, nosečnicam in doječim materam.

02.

Kdaj lahko opazim prve rezultate?

Pozitivne spremembe lahko opaziš že po 4 tednih uporabe BROW. Obrvi bodo gostejše, močnejše in nekoliko temnejše. Ne pozabi vendar, da najboljše rezultate dosežeš, če boš redno uporabljala serum BROW minimalno od 8 do 12 tednov.

03.

Kako dolgo je treba uporabljati BROW?

BROW je najboljše uporabljati minimalno od 8 do 12 tednov. Če želiš dlje časa uživati rezultate, uporabljaj serum tudi nekajkrat tedensko po izteku tega obdobja.

04.

Kako dolg rok uporabe ima serum BROW?

BROW je uporaben do 6 mesecev od dneva, ko ste odprli embalažo.

05.

Ali lahko uporabljam BROW, če si barvam obrvi s heno?

BROW je varen serum za obrvi. Ni nobenih kontraindikacij v primeru, da se uporablja BROW na obrveh, ki se barvajo s heno. Ne priporočamo pa, da se serum uporablja neposredno pred ali po barvanju s heno.

06.

Kako se BROW razlikuje od drugih serumov za obrvi?

BROW se na trgu razlikuje z učinkovitostjo in ceno. Največje priznanje in priporočilo pa so za nas mnenja številnih zadovoljnih uporabnikov.

07.

Kako uporabljati BROW?

BROW uporabljaj enkrat dnevno, po odstranitvi ličil, na čiste in suhe obrvi. Zadosti, da z enim gibom s pomočjo priloženega aplikatorja naneseš serum na obrvi, da začne delovati.

08.

Ali pospešim delovanje BROW, če ga bom uporabljal(-la) pogosteje kot enkrat dnevno?

BROW je moderna, precizno pripravljena formula. Zadosti, da se serum uporablja enkrat dnevno. Uporabljanje izdelka v večji količini ali pogosteje ne pospešuje delovanja seruma.

09.

Za koliko časa zadošča ena embalaža BROW?

Negovalna kura s serumom BROW traja minimalno od 8 do 12 tednov. Z eno embalažo zagotovo dosežeš zadovoljive rezultate.

10.

Ali so kontraindikacije glede uporabe seruma BROW?

BROW je bil natančno testiran pod dermatološkim nadzorom. Uporabo seruma odsvetujemo mladoletnikom, osebam v času kemoterapije, nosečnicam in doječim materam.

11.

Kaj vsebuje serum BROW?

BROW vsebuje sledeče sestavine: Aqua, Propanediol, Glycerin, Panthenol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Biotinoyl Tripeptide-1, Panax Ginseng Root Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Niacinamide, Soluble Collagen, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide.

12.

Ali je bil serum BROW testiran na živalih?

Ne, izdelki znamke ORPHICA niso testirani na živalih.

13.

Kako dolgo traja dostava?

BROW pošljemo s hitro pošto v roku dveh delovnih dni. Ker želimo izpolniti pričakovanja naših strank, v celoti krijemo stroške poštnine.

14.

Ali je možna dostava BROW v tujino?

Seveda. Ko opazujemo trende, ki se spreminjajo in potrebe naših strank, naročila izvajamo po celem svetu. V takšnem primeru se podaljša samo čas dostave pošiljke. Stroški pošiljke stanejo 20 EUR