Svinčnik za obrvi

  • Brezplačna dostava

TISOČE STRANK PO VSEM SVETU SE JE ZALJUBILO V #ARROW

za privlačne rezultate
ARROW − svinčnik za oči


ARROW Eye Pencil je mehki svinčnik za oči, s katerim perfektno poudariš svoj pogled. Svinčnik je zelo obstojen, zaradi česar boš videti odlično ves dan. Svinčnik je na voljo v 3 barvah: črni,  nude, metini.

Svinčnik je obogaten z vrhunsko kakovostnimi naravnimi ekstrakti, ki negujejo kožo okoli oči. K svinčniku je priložena gobica za zabrisovanje črte, zaradi česar dosežeš natančno takšen rezultat, kot si ga želiš.

  • Brezplačna dostava

NEGA KOŽE OKOLI OČI

  • Intenzivna barva
  • Se ne razmaže
ARROW Svinčnik za obrvi
Mehka konsistenca
Posebna gobica za zabrisovanje narisane črte

Z ARROW se naličiš tako, kot ti je všeč. Vse zahvaljujoč se ustrezno ustvarjeni in mehki konsistenci svinčnika, s katerim idealno poudariš in popraviš obliko svojega očesa. Nariši črto na spodnji, zgornji veki ali v vodni liniji očesa. Črto zabrišeš s pomočjo posebne mehke gobice, ki je na koncu svinčnika. Zahvaljujoč se gobici pridobiš privlačen rezultat „zadimljenih oči”.

  • Brezplačna dostava

Edinstvene sestavine

ARROW Svinčnik za obrvi

V ARROW smo, podobno kot v primeru drugih kozmetičnih sredstev naše znamke, izkoristili naravne sestavine, ki poudarjajo lepoto žensk. Ekstrakt ognjiča regenerira kožo in ščiti pred draženjem.

Laneni ekstrakt odlično hrani in vlaži kožo. Ekstrakt kolmeža ima zdravilne lastnosti in povečuje napetost kože. Edinstvena formula svinčnika povzroča, da je koža okoli oči dobro negovana, trepalnice pa močne in bolj sijoče.

Sestavine so izbrane v idealnem razmerju, zato oblikujejo nežno konsistenco svinčnika. Takšna združitev garantira varnost uporabe. Tudi osebe z občutljivo kožo okoli oči lahko brez skrbi uporabljajo ARROW in uživajo zapeljiv pogled!

  • Brezplačna dostava

Kako uporabljati?


BROW gebruik van wenkbrauwserum - Stap 1
BROW gebruik van wenkbrauwserum - Stap 3
BROW gebruik van wenkbrauwserum - Stap 3


Začni risati črto od notranjega kotička očesa. Potem vzdolž rastišča trepalnic zgornje veke v smeri zunanjega kotička. Svinčnik lahko uporabljaš tudi vzdolž vodne linije očesa. Da dosežeš "zadimljene oči", uporabi gobico, ki je pri svinčniku in zabriši narisano črto na veki. Odvisno od pričakovanega rezultata lahko reguliraš debelino in obliko črte.

01.

Kako uporabljati svinčnik za oči ARROW?

ARROW je ustvarjen za tvoje ugodje in z njim lahko narišeš vsako črto. Tako na zgornji, kakor tudi na spodnji veki in vzdolž vodne linije očesa. ARROW je odličen za vsako ličenje. Vredno je poudariti, da svinčnik vsebuje vrhunske kakovostne sestavine in neguje občutljivi predel okoli oči. K ARROW je priložena posebna gobica za zabrisovanje ostro zarisane črte. Z ARROW "zadimljene oči" narediš preprosteje kot kadarkoli prej!

02.

Čemu je namenjena priložena gobica?

S posebno gobico, ki je priložena ARROW, zabrišeš črto na veki in na preprost način narediš "zadimljene oči". Gobico preprosto umiješ pod toplo vodo z milom, zaradi česar preprečiš, da se na njej nabirajo bakterije in umazanija.

03.

Kaj vsebuje svinčnik za oči ARROW?

Svinčnik za oči ARROW vsebuje sledeče sestavine: Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides (and) Hydrogenated Palm Glycerides, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Ceresin, Mica, Talc, PVP/ Hexadecene Copolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Equisetum Arvense Extract, Acorus Calamus Rhizome Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Linum Usitatissinum Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, BHT, CI 77499.

04.

Ali lahko svinčnik draži občutljivo kožo?

Ne. Inovativna formula ter vrhunske kakovostne sestavine negujejo občutljivo kožo okoli oči in so popolnoma varne. Svinčnik ne povzroča alergije in ne draži kože.

05.

Zakaj je svinčnik ARROW edinstveni?

Mehka konsistenca svinčnika, dolgotrajni rezultat in skrbno izbrane sestavine zagotavljajo, da je ARROW edinstveni. Zelo preprosto se naličiš tako, kot si tega želiš − od "zadimljenih oči" do tankih preciznih črt. Črte so dolgo obstojne, zato ti ne bo treba vsak trenutek v ogledalu preverjati in popravljati ličenja. ARROW vsebuje vrhunske kakovostne sestavine, ki negujejo občutljivo kožo okoli oči. ORPHICA je mednarodna, priznana znamka in za nas je pomembno, da so naše stranke zadovoljne. Zato ustvarjamo kozmetiko vrhunske kakovosti.

06.

V kakšnih barvah je ARROW na voljo?

ARROW je na voljo v črni, rjavi, nude, metini in grafitni barvi.

07.

Ali je svinčnik ARROW dolgo obstojen?

Svinčnik ARROW je zelo obstojen, njegov učinek je viden ves dan.

08.

Kakšen rezultat dosežem s svinčnikom ARROW?

S svinčnikom ARROW dosežeš takšen rezultat, kot si ga želiš. Če po uporabi zabrišeš črto s pomočjo priložene gobice, narediš "zadimljene oči". S svinčnikom lahko narediš tudi tanke, precizne črte. Tvoje ličenje je odvisno od tega, kaj si želiš!

09.

Kakšno konsistenco ima svinčnik ARROW?

ARROW ima mehko konsistenco, ki je odlična za ličenje tipa "zadimljenih oči" kakor tudi za risanje preciznih, tankih črt. Vredno je omeniti, da nežna konsistenca ne draži občutljivega predela okoli oči.

10.

Kako dolgo bom čakal(-la) na pošiljko?

Izdelke pošljemo v roku 2 delovnih dni. Da izpolnimo pričakovanja naših strank, popolnoma krijemo stroške poštnine.

11.

Ali je možna dostava tudi v tujino?

Seveda. Ko opazujemo trende, ki se spreminjajo in potrebe naših strank, naročila izvajamo po celem svetu. V takšnem primeru se podaljša samo čas dostave pošiljke. Stroški pošiljke stanejo 20 EUR